novinky Pele Mele 

Z The Grand Tour bude konzolová hra – Pele Mele 34. týždňa

Amazon sa pokúša čo najviac zúročiť projekt The Grand Tour, ktorý je vlajkovou loďou streamingovej služby Prime Video. Predpokladá sa, že tretia séria šou plnej nadupaných vozov príde na prelome novembra a decembra. Hoci presný termín ešte nie je známy, Amazon ohlásil, že k novej sezóne uvedie špeciálnu a rovnako našliapanú hru. Podľa ohlásenia, hra bude určená pre konzole Play Station a X Box. Zaujímavosťou je, že okrem superšportových vozov si budete môcť zajazdiť na rovnakých úletoch ako tvorcovia šou – napríklad hasičskom voze.

Ohlásené novinky a pokračovania

  • Na televíznom festivale v Edinburghu ohlásil balík pripravovaných projektov, medzi ktorými je napríklad tretí projekt s iluzionistom Derrenom Brownom – Sacrifice (premiéra ešte tento rok), nový projekt s britským mágom Drummoundom Money-Couttsom Death By Magic, dokument o fanúšikoch FC Sunderland, The Final Table (gastro súťaž), reality show Flitch, ktorá môže pripomínať našu Farmu a pripravovaný seriál o tomto ročníku Formule 1, ktorá však bude mať premiéru budúci rok.
  • S reality shows chce Netflix preniknúť aj v hispánskych krajinách a tak chystá program o mexických boháčoch Made In Mexico.
  • Diváci nesklamali, GLOW alias Gorgeous Ladies of Wrestling získa na Netflixe aj tretiu sériu.
  • The End of the F***ing World sa dočká aj druhej série, oficiálne ohlásil Netflix.
  • Novým animovaným projektom, ktorý smeruje na Netflix, je kórejský Larva Island a bude prekvapivo o larvách na ostrove.

 

Umieračik pre…

  • Top správa tohto týždňa je – Teória veľkého tresku, ktorá je aktuálne dostupná cez HBO GO, sa ukončí v nadchádzajúcej 12. sérii.
  • Netflix ohlásil, že seriál Easy sa ukončí v pripravovanej tretej sérii.

 

Tip týždňa

  • Trochu netradične, keďže končia prázdniny, som si s dcérou pozrel na Netflixe Free Rein, teenegerský prázdninový seriál plný koní. Musím povedať, že to nebola žiadna konina, ale celkom príjemná rodinná zábava. Navyše Netflix práve pripravuje tretiu sériu. Ak máte prázdninujúce deti, ktorým chcete ponúknuť trochu angličtiny (odohráva sa v Anglicku, takže sa nemusíte báť americkej angličtiny), tak toto môže byť príjemná vec aj pre vás.
Komentujte cez Facebook

Related posts